U bent hier: Home > Vacatures
Vacatures Afdrukken E-mailadres


Vacature Business Consultant

Vind jij het interessant om te werken aan technische projecten op en rondom het water? Zoals het voorspellen van de getijden, stromingen en het zoutgehalte in de Nieuwe Maas, zodat exact bepaald kan worden welke schepen de Rotterdamse haven in kunnen varen? Geef jij onze klanten advies over software die bepaalt op welk moment, en op welke plaats grote cruiseschepen en mammoettankers kunnen draaien? Of over een ergonomisch systeem waardoor de scheepvaartverkeersleiding efficiënter kan werken aan een veilige en vlotte doorvaart? Zomaar een paar voorbeelden van de uitdagende projecten waar MX Systems dagelijks aan werkt, en waar we jou graag voor inzetten.

Functie
Een business consultant bij MX Systems helpt organisaties die technologie in de watersector willen inzetten, bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Onze opdrachtgevers zijn veelal ministeries, gemeenten, provincies en havenbedrijven. Als business consultant ben je onmisbaar bij onze offertetrajecten: je helpt bij de acquisitie van nieuwe opdrachten en schrijft mee aan nieuwe offertes. Als geen ander kun jij een brug slaan tussen dat wat onze klant wil, en de mogelijkheden die onze programmeurs hebben om dat daadwerkelijk te bouwen. We verwachten dat je ervaring hebt met functionele ontwerpen en het testen van software, zodat je gemakkelijk de technische inhoud van onze projecten zult begrijpen.

Profiel
Als business consultant ben je een creatieve en flexibele denker. Jouw gedrevenheid en het enthousiasme werken aanstekelijk op collega’s en opdrachtgevers. De interesse ligt bij zowel de inhoudelijke als commerciële kanten van het vak. Hij of zij is overtuigd van de mogelijkheden die technische ontwikkelingen bieden en kan deze goed overbrengen op potentiële opdrachtgevers. Daarnaast beschik je over de volgende achtergrond:

• Een afgeronde technische of exacte WO-opleiding
• 3 tot 5+ jaar aantoonbare relevante werkervaring
• Netwerk in de water- en/of scheepvaartsector
• Ervaring met het schrijven van offertes, requirementsdocumenten en functionele ontwerpen
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
• Prince2 certificaat is een pre

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.ars-traffic.com en www.ars-marine.nl.

Bij interesse in deze functie, ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief. Deze kan worden gericht aan Annemeike Monfils, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , + 31 70-360 85 59.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 
 

Actuele meetgegevens