U bent hier: Home > Diensten en Expertise
Diensten en Expertise Afdrukken E-mailadres

Adviseren, ontwerpen en bouwen van informatiesystemen is één facet van gestructureerd informatiebeheer. Zorgen dat het informatiesysteem probleemloos wordt ingevoerd en optimaal blijft functioneren is net zo essentieel. In de visie van MX.Systems staat namelijk het gebruiksdoel van een informatiesysteem centraal. Alle activiteiten die dit doel ondersteunen behoren tot ons dienstenpakket.


Binnen onze dienstverlening wordt gebruik gemaakt van meerdere methodieken, ontwikkelomgevingen, besturingssystemen en tools. Naast deze brede ICT expertise hebben wij in de loop der jaren een grote materiedeskundigheid opgebouwd op het gebied van water, infrastructuur, hydrologische modellen, GIS en openbare orde en veiligheid. Al onze medewerkers beschikken over een opleiding op hoger beroepsonderwijs of academisch niveau met specialisatie. Door een uiterst laag personeelsverloop en toepassing van een kwaliteitssysteem wordt kennis geborgd binnen de organisatie. Dit betekent voor u dat er voldoende kennisverankering binnen onze organisatie is om u optimaal en blijvend te kunnen ondersteunen.

 

MX.Systems is voor het uitvoeren van haar werkzaamheden ISO 9001:2000 gecertificeerd. Het kwaliteitssysteem kent als doelstelling:

Het waarborgen van de kwaliteit van de door MX.Systems te leveren diensten en producten, conform de vooraf expliciet overeengekomen verwachtingen van de klant, de verwachtingen van de medewerkers en die van de directie van MX.Systems.

 

Ons kwaliteitssysteem wordt regelmatig aangepast aan veranderende inzichten en wijzigende omstandigheden. Dit betekent dat het kwaliteitssysteem zich continu vernieuwt.
Teneinde te waarborgen dat het kwaliteitssysteem ISO 9001-compliant blijft is door MX.Systems een contract gesloten met de KEMA. Deze organisatie voert op regelmatige basis (tweemaal per jaar) een audit uit. Op basis van het resultaat van deze audit wordt, waar nodig en in overleg met de KEMA het kwaliteitssysteem aangepast.

 
 

Actuele meetgegevens

beckmancoulter.gif
progress.gif
linux.jpg
2003server.jpg